maanantai 14. tammikuuta 2013

Hellöy taas pitkästä aikaa, hönöt!

Erittäin onkelmallista viikkoa kaikille! Eli tein tämän uuden blogin nyt, kun vielä löytyy innostusta ja aikaa (hemmetin paska tekosyy). Joku siis tosiaan sai selville entisen blogini salasanan, lähetteli suht. jonnemaisia viestejä lukijoille ja nolasi minut täydellisesti, jonka takia poistin sivut kaikkien parhaaksi ja loin uuden. Toivon todella, että KAIKKI 147 lukijaa löytävät tiensä tänne, koska vaikka kuinka yritin mainostaa uusia sivuja ennen poistamista, jäi suuri osa "evakon" ulkopuolelle. Nyt sitten odotellaan jos pääsisitte turvallisesti perille =3

Mitäpä tänne päin, kone nyt vihdoin korjattu, tosin CD-asema ei vieläkään aukea ;__;. Sen sijaan skanneri on palannut keskuuteemme, joten deviin voidaan odottaa sisältöä lisää (jouduin myös poistamaan devianart- ja youtubetilin myös). En jaksa/viitsi ladata vanhoja artteja takaisin samaiselle sivulle, aloitetaan nyt uudelta pohjalta. Kaikki kyllä ovat tallessa koneen syövereissä, joten ei hätiä mitiä :). Harvinaisen tylsä viikko takana, viikonloppua lukuunottamatta. Maanantaina sairas (nii vissiin) ja loppuviikko menikin hujauksessa; perjantaina kaverin synttärit, lauantaina ystävä yötä ja sunnuntai, eilinen, katselin koko illan Laeppavikan striimiä. Kauhukseni sain tietää Proton olevan nuorempi miltä kuulostaa (vaikka epäilenkin yhä hänen olevan 15 -__-) ja petyin striimin loputtua niin aikaisin. Mutta nojaa, sainpas taas kulutettua tunnin katsoen Game Of Thornesia. Kuninkaiden Koitos on juuri luettu loppuun ja hyvässä vauhdissa luen jo Miekkamyrskyä, tosin vasta ensimmäistä osaa.

Sitten vielä loppuun sellasta että se juutuubbi. Paljon sain kommenttia että vlogeja kaivattais, niinkuin ennen muinoin. Samoin postin lähettäminen oli listalla korkeella. Vlogeia harkitsen vakavasta, mutta tosiasiassa ole ihan HELVETIN laiska editoida ja muutenkin erittäin saamaton. Naamani näyttäminen kameralle ei olisi ongelma eikä mikään, mutta asia jäisi vähälle kun joutuisin viitä vaille käsikirjoittamaan kaiken :D. Silti, laitan harkintaan ja toisihan se jotain sisältöä blogiinkin. Posti on sitten eri juttu. En haluaisi mielellään laittaa omaa osoitettani, koska se vaatisi myös oikean nimen antamista. Eräänlainen "postilokero", joita voi hankkia postin konttoreita olisi ihan jees, mutta alaikäisenä joutuisin turvautumaan äitiin :D. Ja ne taitavat maksaa. Ehkä. En minä tiiä. Kattokaa googlesta.

Ei mul sitten muuta, viettäkää paska hauska viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti